Prošlo je već više godina od kada sam ostala prvi puta trudna, sjećam se koliko mi je svaka informacija značila; nisam se skidala s blogova i drugih izvora informacija. Mlade majke, pogotovo u dvadesetim godinama nemaju puno znanja o razno raznim temama koje se dotiču trudnoće, djeteta, odgoja, prehrane, dojenja, presvlačenja i mnoštvo drugih tema, barem ja nisam imala. Bilo mi je bitno da se mogu nekome obratiti za milion pitanja, prva kojoj sam se obratila bila je naravno, moja majka. Sve ostale informacije sam pretraživala po knjigama, internetu i usmenim putem. Nisam ni svjesna bila koja je to količina informacija koje moram prikupiti, razumjeti i primijeniti i koliko je to zapravo veliki pothvat. Kroz sav taj košmar koji sam prolazila odlučila sam napraviti Facebook stranicu za sve majke koje se nalaze u situaciji poput mene ali i naravno za sve koje zanimaju teme o kojima će se govoriti na Baby And Mom stranici.

Ono što nisam očekivala je da će odaziv na Facebook stranici biti velik, te sam tada počela razmišljati o tome da pišem amaterske članke za razno razne tematike vezane uz majke i djecu. Suprug mi je bio velika potpora te mi je izradio prvi BabyAndMom portal. I tako je to krenulo…

Lagano sam se uživjela u pisanje, komunikaciju s drugim majkama, vođenje Facebook stranice te sam čak i povezala majke koje prodaju stvari da se oglase preko moje stranice, iako lijepa gesta, pomalo je ispalo nespretno te sam odlučila pričekati s tom idejom.

Trudnoća br. 2!

Uz dijete starosti godinu dana, trudna do zuba, vodim portal i Facebook stranicu, selimo se iz stana u stan, život ne-definiran, morala sam nešto staviti sa strane, to je nažalost bio portal i nešto manje Facebook stranica. Nakon rođenja drugog djeteta došla je prilagodba na novi način života, srećom skrasili smo se i nema više seljenja. Sad je prošlo već godinu dana i vraćam se jača nego ikad. Sa još više iskustva, motivacijom i još većom željom nego ikada prije nastavljam svoj rad. Suprug me opet podržava te mi je složio ovaj novi portal.

Zainteresirana sam za komunikaciju, pomoć, suradnje i prjedloge, slobodno me kontaktirajte putem kontakt forme ili na telefon, whatsapp, viber, facebook kako god 🙂 Evo telefon: +385 99 333 7767.

Oglašavanje

Za oglašavanje na Baby And Mom: molimo nazovite +385 99 323 7737 ili info@babyandmom.com.hr


Istražite Baby And Mom objave: