Sastojci:
- tortilja tijesto, ‘wrap’ (možete se odvažiti pa pokušati napraviti vlastito tortilja tijesto od integralnog brašna
- glavica luka
- 1 kg pilećih prsa
- paradajz umak
- vrhnje za kuhanje
- povrće po želji (tikvice, zelena salata, paprika, mrkva,…)
- začini (papar, slatka paprika,…)
- sirni namaz
Priprema:
- Narežite pileća prsa na sitne kockice, začinite ih te ih dinstajte na luku i vodi.
- Kada se meso ispeče, dodajte nasjeckanu papriku, kukuruz ili neko drugo povrće po želji te i dalje dinstajte.
- U piletinu i povrće dodajte paradajz umak i malo vrhnja za kuhanje te ostavite da se sve zajedno dalje kuha.
- Tortilja tijesto zagrijte na tavi ili u mikrovalnoj pećnici te premažite sirnim namazom.
- Na tijesto stavite zelenu salatu, špinat, rukolu ili drugo svježe povrće po želji te na to dodajte smjesu mesa i povrća.
- Zamotajte tortilju i uživajte u jelu!