Recepti

Raffaello na drugačiji način

Various sweet candies and coffee cup with coffee.

Sastojci:

Za kuglice
  • 250 g zobenih pahuljica
  • 125 g maslaca od kikirikija
  • 50 g veganske bijele čokolade
  • 30 ml javorovog sirupa
  • 20 g chia sjemenki
  • 2 žlice kokosovog maslaca
  • prstohvat cimeta

Za punjenje i dekoraciju:

  • 30 g indijskih oraščića
  • kokosove mrvice

Priprema:

1. U velikoj zdjeli pomiješati zobene pahuljice, chia sjemenke, cimet, maslac od kikirikija i javorov sirup.
2. Bijelu čokoladu rastopiti na pari pa ju dodati smjesi.
3. Rastopiti i kokosov maslac s malo vode da ne zagori pa ga, polako miješajući, dodavati smjesi.
4. Rukama oblikovati kuglice, a u sredinu svake staviti po jedan indijski oraščić.
5. Svaku kuglicu uvaljati u kokosove mrvice te ih ostaviti u hladnjaku barem 2 sata da se stisnu.

Newsletter
Nove objave na Vaš email!

Prijavite se za Baby&Mom newsletter i iskoristite najbolje od Baby&Mom, prilagođeno vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recepti

Marshmallow cake pops

Worth reading...