Site icon Baby and Mom

Pohana piletina

Whole roasted chicken with vegetables on wooden background

Sastojci:

  • 2 pileća prsa nasjeckana u jednake komadiće
  • 1/2 žličice soli i papra
  • 2 žličice maslinovog ulja
  • 6 žlica krušnih mrvica (pokušajte nabaviti integralnu verziju)
  • 2 žlice naribanog parmezana
  • sezam po želji

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 220°C. Tepsiju premažite maslinovim uljem.
  2. U jednu posudu stavite maslinovo ulje i krušne mrvice, a u drugu sezam i parmezan.
  3. Komadiće piletine začinite soli i paprom te ju ubacite u posudu s maslinovim uljem i promiješajte.
  4. Dio po dio komadića piletine prebacujte iz prve posude u drugu te ih postavljajte na tepsiju kako bi se ispekli.
  5. Ostavite tepsiju s piletinom 10-15 min u pećnici kako bi se piletina ispekla.
Exit mobile version