Recepti

Panna Cotta

Leckeres Schichtdessert im Glas mit Himbeere und Schokolade

Sastojci

  • 400 ml mlijeka
  • Panna Cotta 
  • Puding okus jagoda 
  • 50 g šećera
  • 450 ml mlijeka
  • voće za ukrašavanje

Priprema

  1. Mlijeko zagrijte i kad zakipi, dodajte prašak za panna cottu te miješajući pjenjačom kuhajte 1 minutu. Ulijte u navlažene kalupe u visini 2 cm i ohladite (4 komada).
  2. Kad se panna cotta ohladi, pripremite puding. Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i 6 žlica mlijeka.
  3. Ostatak mlijeka zagrijte i kad zakipi, umiješajte pripremljeni prašak za puding.
  4. Kuhajte uz miješanje 2 minute, a zatim ravnomjerno nanesite preko panna cotte u čašama. Sve zajedno dobro ohladite u hladnjaku.

 

Newsletter
Nove objave na Vaš email!

Prijavite se za Baby&Mom newsletter i iskoristite najbolje od Baby&Mom, prilagođeno vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)