Recepti

Lazanje za mališane

Copy Space Text Area with Lasange Pasta and Wooden Spoon in Top View

Sastojci:

  • 500 grama mlinaca
  • 200 grama dimljene slanine
  • 4 dl kiselog vrhnja
  • 500 grama svježeg sira
  • 1.5 dl ulja
  • 100 grama maslaca
  • 300 grama poriluka
  • 1 dl slatkog vrhnja sol papar

Priprema:

1. Narezani poriluk i slaninu popržite na ulju i dodajte kiselo vrhnje, svježi sir, sol, papar, dvije žlice vode i sve zajedno promiješajte.

2. Mlince narežite na manje komade, prelijete slanom vodom i pustite da se osuše.

3. Vatrostalnu posudu namastite i slažite red mlinaca, red nadjeva.

4. Svaki red mlinaca nakapajte uljem.

5. Zadnji red mlinaca zalijte slatkim vrhnjem i otopljenim maslacem.

6. Zagrijte pećnicu na 180°C i pecite 25-30 minuta.

Newsletter
Nove objave na Vaš email!

Prijavite se za Baby&Mom newsletter i iskoristite najbolje od Baby&Mom, prilagođeno vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)